Visos kategorijos

Pristatome Paysera POS logotipą ir jo atsiradimo istoriją!

Paysera POS logo.
Kiekvienas pasakotojas turi savo balsą, kiekvienas sportininkas – savo tikslą, o kiekvienas išskirtinis produktas – savo veidą. Žinoma, kalbame apie Paysera POS veidą, tiksliau – logotipą. Paysera nuolat plečia savo produktų ir paslaugų pasiūlą, tad mūsų naujausiajai paslaugai – Paysera POS – nusprendėme suteikti unikalią tapatybę. Šiame blogo įraše atskleisime naujojo logotipo atsiradimo istoriją.

Šiek tiek istorijos

Logotipas – tai vizualus pasakojimas. Vietoj žodžių ir garsų, jis apibendrina istoriją keliais teptuko potėpiais. Prieš atskleidžiant Paysera POS logotipo kilmę, pažvelkime į platesnę Paysera vizualinio identiteto raidą.

Viskas prasidėjo 2022-aisiais. Tais metais Paysera ryžtingai atnaujino savo vizualinį identitetą – nuo spalvų paletės iki paties logotipo. Šis prekių ženklo atsinaujinimas buvo įkvėptas mūsų klientų įžvalgų. Rezultatas – šviežias, darnus įvaizdis, įkūnijantis esmines Paysera vertybes: patirtį, inovacijas ir tvarumą.

Dar tais pačiais metais naująjį prekių ženklo identitetą pritaikėme ir Paysera Tickets – vienam iš mūsų išskirtinių produktų. Nors Paysera Tickets sukūrėme atskirą logotipą, jis buvo kruopščiai suderintas su bendru prekių ženklo identitetu. Šiam produktui suteikėme unikalų baltą foną su ryškiu žalios spalvos akcentu, simbolizuojančiu mūsų platformoje rodomų renginių įvairovę.

2024-aisiais Paysera pristatė dar vieną naujovišką paslaugą – Paysera POS virtualią kasą prekybininkams, kurie turi fizinius pardavimo taškus. Pripažindami šios paslaugos išskirtinumą, nusprendėme jai sukurti atskirą logotipą. Šis žingsnis žymi naujausią mūsų vizualinės evoliucijos etapą, atspindintį nuolatinį Paysera augimą ir prisitaikymą prie besikeičiančių rinkos poreikių.

The timeline of Paysera branding.

Paysera spalvos

Mūsų tikslas – kad klientai iškart atpažintų Paysera produktus. Vienas iš esminių būdų tai pasiekti – nuoseklus spalvų naudojimas. Būtent dėl šios priežasties Paysera POS logotipas buvo sukurtas naudojant mūsų mylimas PayseraBlue, EndlessBlue ir TechGreen spalvas. Šios spalvos ne tik atspindi mūsų prekių ženklo esmę, bet ir kuria vientisą vizualinį identitetą.

Paysera colour palette.

Paysera POS logotipo prasmė ir simbolika

Raidė „P“ Paysera prekių ženkle atlieka dvigubą funkciją: ji vaizduoja pokalbių burbulą, pabrėžiantį mūsų atsidavimą atviram bendravimui su klientais, ir vietos žymeklį, subtiliai nurodantį į mūsų tvirtą poziciją tiek globalioje, tiek vietinėje rinkoje.

Kurdami Paysera POS logotipą, mes kūrybiškai transformavome šį ikonišką „P“ simbolį. Pridėjome papildomą liniją ir naujai suderinome spalvas, kad sukurtume belaidžio ryšio iliuziją. Šis rafinuotas dizaino sprendimas ne tik pabrėžia mūsų įsipareigojimą teikti virtualų, intuityvų ir efektyvų mokėjimų valdymo sprendimą fizinėms parduotuvėms. Jis taip pat subtiliai užsimena apie mūsų ambicingus ateities planus, susijusius su Paysera POS – bet apie tai papasakosime kitą kartą!

Norite išbandyti Paysera POS?

Išsamiau apie Paysera POS papasakojome ankstesniame blogo įraše. Tiems, kurie nusprendė išbandyti, bet vis dar turi klausimų apie procesą ir funkcijas, parengėme išsamias instrukcijas, kaip pradėti naudotis Paysera POS virtualia kasa. Jose rasite visą reikiamą informaciją, kad galėtumėte lengvai ir efektyviai naudotis šia paslauga.

Norite išbandyti Paysera POS virtualią kasą arba turite klausimų? Drąsiai kreipkitės į mūsų klientų aptarnavimo skyrių, ir mes Jums padėsime!