Visos kategorijos

Svarstote atidaryti Paysera sąskaitą savo vaikui? Štai ką turėtumėte žinoti

Important things to know about Paysera accounts for a minor.
Niekada nėra per anksti pradėti ugdyti savo vaikų finansinį raštingumą. Galbūt jau svarstote pristatyti jiems praktinius pinigų valdymo įrankius? Turime puikių naujienų – jūsų vaikas gali turėti savo Paysera sąskaitą! Šiame blogo įraše paaiškinsime, kaip atidaryti Paysera sąskaitą vaikui ir kokiomis paslaugomis jis galės naudotis.

Kodėl verta atidaryti Paysera sąskaitą savo vaikui?

Patogumas. Nors visada laukiame jūsų mūsų klientų aptarnavimo centre, sąskaitą galite atidaryti ir nuotoliniu būdu, neišeidami iš namų.

Saugumas. Paysera – tai pirmoji licencijuota elektroninių pinigų įstaiga Lietuvoje. Jūsų ir jūsų vaiko finansinis saugumas mums yra prioritetas. Nors tėvams ir svarbu mokyti vaikus atsargiai elgtis su asmeniniais duomenimis, mes taip pat imamės aktyvių veiksmų užtikrinti jūsų vaikų sąskaitų saugumą. Be to, jei jūsų vaikas turi Visa mokėjimo kortelę ir pamiršta jos PIN kodą, Paysera mobiliojoje programėlėje jį galima lengvai ir saugiai patikrinti vos per kelias sekundes.

Tėvų kontrolė suteikia jums galimybę atidaryti sąskaitą savo vaikui, o tada iš savo vaiko sąskaitos suteikti leidimą susieti ją su savo Paysera paskyra. Tokiu būdu galėsite stebėti operacijas savo vaiko sąskaitoje ir atlikti reikiamus pakeitimus. Svarbu paminėti, kad nors ir galėsite matyti visas vaiko atliekamas operacijas, iš jūsų nebus reikalaujama patvirtinti ar atmesti jo veiksmų. Pavyzdžiui, jei jūsų vaikas perves lėšas į savo taupymo sąskaitą, negausite patvirtinimo prašymo.

Profesionali pagalba. Galite pasikliauti, kad visada būsime šalia, suteikdami profesionalius patarimus ir pagalbą, kai tik jos prireiks. Klientus aptarnaujame daugiau nei 10 kalbų, o konsultacijos anglų kalba teikiamos visą parą.

Why it’s beneficial to open a Paysera account for a minor.

Nuo kokio amžiaus galima atidaryti Paysera sąskaitą vaikui?

Norint atidaryti Paysera sąskaitą savo vaikui, jis turi būti sulaukęs bent 7 metų amžiaus. Jei vaikas yra nepilnametis (iki 18 metų), jo tėvai ar globėjai privalo pateikti rašytinį sutikimą dėl asmens duomenų tvarkymo.

Ar nepilnametis gali užsakyti Visa mokėjimo kortelę per Paysera?

Taip, tačiau nepilnametis privalo būti ne jaunesnis nei 16 metų amžiaus. Jaunesni vaikai (iki 16 metų) vis tiek gali naudotis Paysera sąskaita pervedimams atlikti ir daugeliu kitų paslaugų.

Kokiomis Paysera paslaugomis gali naudotis nepilnamečiai?

Asmenys iki 16 metų gali naudotis tokiomis paslaugomis kaip vietiniai ir tarptautiniai pervedimai, valiutų keitimas, sąskaitos padalijimas, pinigų prašymas, mokėjimai naudojant QR kodą, lėšų kaupimas taupymo sąskaitose ir aukojimas labdarai. 16 metų ir vyresni naudotojai be visų išvardintų paslaugų, taip pat gali gauti Visa mokėjimo kortelę, su galimybe išsigryninti iš jos lėšas ir pridėti Visa mokėjimo kortelę prie Apple Pay, Google Pay ir Samsung Pay.

Which Paysera features can minors use?

Kaip atidaryti Paysera sąskaitą nepilnamečiui?

Atidaryti Paysera sąskaitą savo vaikui yra itin paprasta ir patogu. Tai padaryti galite dviem būdais: apsilankydami artimiausiame Paysera klientų aptarnavimo skyriuje arba internetu, neišeidami iš namų. Vienintelis papildomas žingsnis, kurį reikia atlikti nepilnamečiams iki 18 metų, yra pateikti jūsų, kaip tėvų ar globėjų, raštišką sutikimą.

Norite sąskaitą atidaryti internetu? Peržiūrėkite mūsų vaizdo įrašą arba perskaitykite blogo įrašą, kaip atsidaryti Paysera sąskaitą, kur rasite išsamią informaciją.

Kyla sunkumų atidarant sąskaitą savo vaikui?

Dažniausia to priežastis – tėvai pamiršta pateikti raštišką sutikimą, leidžiantį vaikui naudotis Paysera paslaugomis. Tačiau nesijaudinkite – yra keli būdai, kaip galite išspręsti šią situaciją:

  1. Pasirašykite reikiamus dokumentus elektroniniu būdu ir atsiųskite juos mums el. paštu.
  2. Apsilankykite viename iš mūsų klientų aptarnavimo skyrių ir pateikite reikiamus dokumentus.
  3. Jei jūs arba kitas iš tėvų esate užsiregistravęs ir patvirtintas Paysera klientas, dokumentus galite siųsti iš el. pašto adreso, užsiregistruoto jūsų paskyroje.
  4. Atlikite vaizdo skambutį. Skambučio metu turite dalyvauti tiek jūs, tiek jūsų vaikas. Vaizdo skambučio metu paprašysime jūsų parodyti reikiamus dokumentus. Daugiau informacijos rasite mūsų blogo įraše, kaip pasiruošti vaizdo skambučiui su Paysera.
 

Nesvarbu, kurį variantą pasirinksite, nepamirškite turėti šių dokumentų:

  • savo asmens tapatybės dokumento (jei esate vienas iš tėvų ar globėjas);
  • vaiko gimimo liudijimo ar globos dokumento;
  • pasirašyto tėvų sutikimo.

Tikimės, kad ši informacija buvo naudinga. Jei turite daugiau klausimų ar reikia pagalbos, nedvejodami susisiekite su mumis. Mielai padėsime jums išspręsti visus rūpimus klausimus ir atidaryti sąskaitą jūsų vaikui.