Visos kategorijos
Paslaugos

Kaip aukoti arba gauti paramą naudojantis Paysera paskyra?

How to donate or receive donations with a Paysera account?
Norite prisidėti prie jums svarbios iniciatyvos? Mes suprantame šį norą dalintis ir daryti pokyčius. Aukojimas labdarai ne tik padeda kitiems, bet ir suteikia vidinį pasitenkinimą pačiam aukotojui. Tai universali tiesa, nepriklausanti nuo kultūrinio konteksto. Mūsų tikslas – užtikrinti, kad klientai galėtų patogiai ir efektyviai tiek aukoti, tiek priimti paramą. Šiame blogo įraše apžvelgsime įvairias aukojimo galimybes ir pateiksime vertingų įžvalgų.

Aukojimas labdarai yra reikšmingesnė veikla, nei galėtumėte pagalvoti

Aukojimas – tai ne tik pagalba stokojantiems, bet ir galimybė patirti malonumo bei pasididžiavimo jausmą, žinant, kad prisidėjote prie teigiamų pokyčių. Tyrimai atskleidžia, jog psichologinis atlygis, gaunamas aukojant, yra universalus reiškinys, nepriklausomai nuo to, ar gyvenate turtingoje, ar mažiau pasiturinčioje šalyje.

Paysera nėra išimtis. Mes kasmet skiriame lėšų labdarai tiek vietiniu, tiek tarptautiniu mastu. Be to, remiame organizacijas, puoselėjančias svarbias vertybes, pavyzdžiui, teikiančias pagalbą Ukrainos gyventojams, ir skatiname savo darbuotojus įsitraukti į bendruomenines veiklas per vidines iniciatyvas.

Suprasdami, kad įvairios iniciatyvos gali būti svarbios ir mūsų klientams, papildėme Paysera programėlę aukojimo funkcija. Taip siekiame suteikti kiekvienam galimybę paprastai ir patogiai prisidėti prie jiems rūpimų projektų.

Kaip aukoti nepelno siekiančioms organizacijoms per Paysera?

Tai tikrai paprasta, ypač jei jau naudojatės Paysera programėle savo Android įrenginyje!

Paysera programėlėje rasite įvairių kategorijų, apimančių plačią temų įvairovę: nuo paramos benamiams gyvūnėliams ir pagalbos senyvo amžiaus žmonėms iki humanitarinės pagalbos teikimo bei skurdo mažinimo iniciatyvų.

Taip pat galite filtruoti organizacijas pagal šalį, jei norite paremti būtent vietines iniciatyvas.

Kaip viskas veikia?

  1. Atsidarykite Paysera programėlę.
  2. Apatiniame dešiniajame kampe paspauskite Daugiau.
  3. Slinkite žemyn, kol pamatysite funkciją Aukojimas ir ją paspauskite.
  4. Norėdami filtruoti organizacijas pagal šalį ir (arba) kategoriją, paspauskite ATNAUJINTI FILTRĄ, pasirinkite norimus kriterijus ir spauskite Taikyti.

Kai rasite organizaciją, kuriai norite paaukoti, tiesiog paspauskite ant jos pavadinimo ir pasirinkite AUKOTI. Tuomet galėsite nurodyti sąskaitą, iš kurios norite pervesti lėšas, bei įvesti norimą sumą. Kai nurodysite reikiamus duomenis, dar kartą paspauskite AUKOTI. Štai ir viskas! Paaukotos lėšos iš karto keliaus tiesiai į organizacijos sąskaitą.

How to donate to non-profit organisations via Paysera?

Naudojatės Paysera Checkout? Integruokite aukojimo mygtuką!

Mes suprantame, kad nepelno siekiančioms organizacijoms parama yra gyvybiškai svarbi. Todėl Paysera Checkout naudotojams siūlome paprastą ir efektyvų būdą priimti paramą. Mūsų paramos mygtuko integracija leidžia jūsų rėmėjams patogiai aukoti norimas sumas, naudojant mokėjimo korteles, banko pervedimus ar kitus patogius mokėjimo būdus.

Daugiau informacijos, kaip įdiegti paramos mygtuką, rasite programuotojams skirtame puslapyje.

Dar neturite Paysera paskyros?

Paysera paskyros atidarymas yra paprastas ir visiškai nemokamas procesas, kurį galite atlikti nuotoliniu būdu, neišeidami iš namų. Tai puiki galimybė pradėti naudotis Paysera teikiamomis paslaugomis vos per kelias minutes.

Jei kyla klausimų ar abejonių dėl paskyros atidarymo, siūlome peržiūrėti mūsų parengtą vaizdo įrašą. Jame išsamiai paaiškiname visą procesą, todėl paskyrą susikursite lengvai ir greitai!

#
Asmeniniai finansai

Kaip atsidaryti Paysera sąskaitą?

Daugelis vis dar galvoja, kad banko sąskaitos atidarymas yra ilgas ir sudėtingas procesas, reikalaujantis stovėti ilgose eilėse, pildyti įvairius dokumentus. Tačiau viskas yra kitaip, jei norite atsidaryti Paysera sąskaitą – visus reikiamus veiksmus atliksite internetu itin greitai bei patogiai. Sekite toliau nurodytus žingsnius ir atsidarykite sąskaitą NEMOKAMAI.

#
Paslaugos

Kaip siųsti pinigus į Ukrainą?

Nesibaigiantis karas Ukrainoje kasdien reikalauja didesnės vakarų paramos. Nukentėjusiesiems ir kariaujantiems padeda šimtai jei ne tūkstančiai vietinių ir tarpautinių organizacijų. Jas finansiškai gali paremti kiekvienas.

#
Asmeniniai finansai

Kaip papildyti Paysera sąskaitą?

Norėdami naudotis Paysera sąskaita, ją galite papildyti keliais skirtingais būdais. Nuo pinigų įnešimo grynaisiais iki pinigų siuntimo banko pervedimu – su visais būdais galėsite susipažinti šiame blogo įraše. Skaitykite toliau ir sužinokite daugiau.