Kõik kategooriad
Funktsioonid

Kuidas Paysera kontoga annetada või annetusi vastu võtta?

How to donate or receive donations with a Paysera account?
Kas teil on tegevus, mis on teie jaoks oluline? Meil ka. Heategevuseks annetamine on andjale emotsionaalselt rahuldust pakkuv – see on universaalne tõde. Oleme hoolitsenud selle eest, et meie kliendid saaksid annetada ja annetusi vastu võtta kiiresti ja tõhusalt. Vaatame koos erinevaid võimalusi.

Heategevuseks annetamine on olulisem, kui arvate

Kinkimise ilu seisneb selles, et sa ei anna ainult abivajajatele, vaid annad ka endale tunde, et saad midagi. Uuringud kinnitavad, et psühholoogilise tasu saamise kogemus on universaalne, olenemata sellest, kas olete pärit rikkast või vaesusest kannatavast riigist.

Paysera kui organisatsioon pole erand ja annetab igal aastal heategevuseks nii kohalikul kui ka ülemaailmsel tasandil. Teeme annetusi organisatsioonidele, mis toetavad olulisi eesmärke, näiteks aitame Ukrainas asuvaid inimesi, ja korraldame ettevõttesiseseid algatusi, mis julgustavad meie töötajaid oma kogukonnale tagasi andma.

Mõistame, et meie kliendid võivad tunda kirglikkust erinevate algatuste vastu. Seetõttu oleme tutvustanud alamenüüd "Annetused".Paysera Super Äpis – see on loodud selleks, et anda igaühele võimalus panustada probleemideta, millest nad hoolivad.

Kuidas Paysera kaudu annetada mittetulundusühingutele?

See on lihtne, eriti kui teie Android-seadmes on Paysera Super Äpp juba olemas!

Kui teil on südamelähedane põhjus, võite valida mitmesuguste kategooriate vahel, sealhulgas kodutud lemmikloomad, eakate toetus, humanitaarabi, vaesuse leevendamine ja palju muud.

Kui soovite mõnda kohalikku organisatsiooni toetada, saate isegi oma otsingut riigiti kitsendada.

Kuidas annetada

  1. Logige sisse oma kontole;
  2. Alt paremalt nurgast valige Rohkem;
  3. Kerige alla kuni näete Annetused heategevuseks ja vajutage sellele;
  4. VajutageUUENDA FILTRIT, et filtreerida riigi ja/või kategooria järgi ja seejärel Rakenda.

Kui näete organisatsiooni, mida usaldate, vajutage sellel ja seejärel valige ANNETA. Saate valida konto, millelt soovite annetada, ja ka summa, mille annetamiseks tunnete end mugavalt. Kui olete valmis, vajutage ANNETA Uuesti. Ja ongi kõik!

How to donate to non-profit organisations via Paysera?

Kasutate Paysera Checkouti? Integreerige ‘Anneta’ nupp!

Samuti võimaldame oma klientidel annetusi vastu võtta. Kui juhite mittetulundusühingut ja võtate vastu annetusi, on Paysera Checkout kasutajatel võimalus lisada "Anneta" nupp. Lisateavet ja juhiseid kuidas annetamise nuppu paigaldada leiate meie arendajatele loodud lehelt.

Nupp “Anneta” võimaldab inimestel oma valitud summa mugavalt panustada, kasutades maksekaarti, pangaülekannet või mõnda muud eelistatud meetodit.

Ei pole veel Paysera kontot?

Alustamine on lihtne ja täiesti tasuta. Saate isegi oma konto seadistada eemalt, säästes väärtuslikku aega.

Ja kui eelistate visuaalset juhendit, oleme loonud teile Paysera konto loomise samm-sammult videojuhise. See on lihtne – vaadake ja veenduge ise!

#
Isiklikud rahaasjad

Kuidas Paysera kontot avada?

Paljud inimesed arvavad endiselt, et pangakonto avamine on pikk ja keeruline protsess, mis hõlmab järjekordi, paberkandjal dokumente ja mõnikord isegi teenustasusid. See pole midagi sellist, kui avate konto Payseras. Protsess on kiire, mugav ja kõik on toimub veebis. Järgige allolevaid samme ja avage uus konto TASUTA juba samal päeval.

#
Funktsioonid

Kuidas saata raha Ukrainasse?

Kuna sõda Ukrainas eskaleeerub iga päev, vajab riik võitluse jätkamiseks rohkem välistoetust. Üks viise, kuidas inimesed saavad aidata, on raha saatmine kas kohalikele valitsusvälistele organisatsioonidele, kes annavad seda abivajajatele, või otse Ukrainas asuvatele heategevusorganisatsioonidele või riigis ummikusse jäänud pereliikmetele.

#
Isiklikud rahaasjad

Kuidas oma Paysera kontole raha lisada? 

Paysera konto kasutamiseks on mitu erinevat võimalust. Alates sularahas viimisest kuni pangaülekandega raha saatmiseni – kõik need on selles juhendis loetletud. Jätkake lugemist, et rohkem teada saada.